Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Itt kitalálhattok animéket és beírhatjátok a hozzászólásokba . Minden vasárnap kihirdetem a győztest.Hajrá!!!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Fekete pillangó 2.

(Maka, 2012.11.03 17:14)

Ichigo hamar legyőzte a lidércet.
- Remélem Kon nem csinált semmi baromságot a testemmel...igaz most Rukia vele van.
Az órájának már vége volt, így villámléptekkel hazafele indult. Rukia és Kon már a szobájában voltak. Rukia Ichigo ágyában feküdve próbálta megérteni az átkozott matekot.
- Eddig tartott legyőzni egy gyenge lidércet? - kérdezte tőle Rukia rá se nézve.
- Jah, makacs volt és gyors...- Ichigo berakta Kont a plüssbe - Remélem semmi baromságot nem csináltál!
- Osztályodból minden csajt lesmároltam, és már indultam a másik osztályba....-kezdte nevetve Kon mire Ichigo bevágta a szekrénybe és rácsukta az ajtót.
- Nincs most hozzád türelmem...-mormogott magában.
- Nyugodj meg Ichigo, vele voltam, meg se mert moccani. - mosolygott rá Rukia - Te figyelj, tudnál nekem segíteni ebben az izében...- Ichigo leült az ágyára, majd kezébe vette, amit Rukia nyújtott neki.
- Ez egy számológép, honnan szerezted?
- Orihime adta kölcsön, mert látta, hogy nem vagyok valami jó matekból. Csaak, nem tudom hogyan kell használni, ilyet a Lelkek világában nem használnak.
- Persze, megmutatom!
- Édesanyám sírjára szeretnék friss virágot rakni, utána a parkban megsétáltathatjuk Kont, és hazafele meg a naplementét is megnézhetjük a folyónál.
- Remekül hangzik! - mondta boldogan Rukia.
- Remekül?! Mi az hogy engem megsétáltattok? Mi vagyok én, kutya?? - kérdezte sértődötten Kon.
- Oroszlán-kutya egyre megy...de ha baj akkor a táskába bezárva is maradhatsz - válaszolta neki nevetve Ichigo.
- Én csakis Nee-sanra bízom magam! Ichigo te képes lennél még a folyóba is bedobni, nem igaz?
- Szerinted Rukia nem? - nevetett Ichigo.
- Fejezzétek már be a veszekedést és induljunk! - vágott közbe Rukia.
Ichigo a szekrényében kutatott valami szabadidő ruha után. Rukia a kék nyuszis szoknyájában akart menni, míg Ichigo egy fehér trikóban fekete szöveggel, és egy kék farmernadrágban. Kont kivételesen Rukia a kezében vitte magával, mert táskát nem akart vinni. A Nap erősen tűzött, nagyon meleg volt. Rukia kiválasztott Masaki sírjára egy csokor lila virágot, Ichigo a lányra bízta a választást. A temető felé vezető úton Ichigo vett fagylaltot. Rukia epreset kért, míg Ichigo a citromos mellett döntött. A temetőben kevesen voltak, egy egy öreg nénit lehetett csak néhol látni. A virágot belehelyezték a vázába.
- Kíváncsi lennék, hogy ha anyám lelkét nem ette volna meg a lidérc, akkor találkoztam-e volna vele a Lelkek világában...- mondta Ichigo.
- A Lelkek Világa nagy, nem biztos hogy megtaláltad volna.-mondta szomorúan Rukia.
- Lehet...
Rukia már hozzászokott, hogy a sírhoz kijár Ichigoval vagy a családdal. Szomorú volt, hogy Ichigo édesanyja meghalt. Ichigon most is látja, hogy hiányzik neki, Issin hiába próbálja nem mutatni, de Rukia így is észrevette, hogy Ichigo édesapjának igenis nagyon hiányzik a felesége. A szomorúsága mellet ott van a bűntudat, hogy nem tudta megmenteni. Mikor ez az eset történt Rukia még a halálisten iskolában tanult. Akkor még nem is járt az Emberek világában. Kon felnézett a lányra és látta, hogy szomorú. Mielőtt megtörhette volna a csendet, Ichigo szólalt meg.
- Gyertek, menjünk! - mondta halkan, majd elindultak a parkba.
Ha jó, írjatok választ, hogy folytassam.:D

Fekete pillangó 1.

(Maka, 2012.11.03 17:13)

Én Ichigo és Rukia kapcsán szeretném egy kitalált történetet leírni...egy kérésem van, aki Orihimét jobban kedveli, és baja van vele az ne olvassa el!
Helyszín:Karakura
A Nap erősen sütött, a diákok az iskolában ültek. Ichigo és kis csapata sem tett máshogy, az órán ültek. Orihime nagy vigyorral az arcán beszélgetett Tatsukival. Ishida szokásosan egy könyvet olvasgatva zárta ki a környezetéből mindenkit. Chad nem volt iskolában, mert egy távoli rokonához kellett mennie segédkezni. Rukia egyik füzetébe beletemetkezve tanult. Nem ment neki mostanában jól a matek. Ichigo a padjában ülve könyökölt, és várta, hogy az óra elkezdődjön. Hirtelen Rukia telefonja lidércet jelzett.
- Ichigo! Menjünk! - súgta oda neki Rukia.
- Maradj nyugodtan, egyedül is elintézem! - pattant fel a helyéről, majd kirohant a teremből.
- Ennek meg megint mi baja? - kíváncsiskodott Keigo.
- Ne kíváncsiskodj Aszano úr! - válaszolta neki Mizuiro.
- De-de-de...!
Az osztályfőnök szokásos jókedvével lépett be a terembe.
- Széépnapot gyerekeeeek! Tudom, hogy ez az utolsó órátok, de attól még nem kell hangoskodni! Ugye készen van a házi dolgozatotok?
- Igen Tanárnő..!

Happy birthday to U Byakuya! 1. rész

(Lyana, 2011.04.08 13:54)

A három szó: nyelv.piercing, hajgumi, lelkiismeret furdalás :)
Ezekből ez sült ki:

PS.: Az ' ' közötti részek belső monológok lennének, de itt sajnos nincs dőlt betű, így így oldottam meg.

Remélem tetszeni fog!
Jó szórakozást ehez is!

„B” mint Byakuya
HAPPY BIRTHDAY TO U Byakuya!

… Megszólat az ébresztő. Nem éreztem úgy, hogy képes lennék azonnal felkelni és nekiállni az aznapi teendőknek. '10 perc még nekem is jár, szerintem senki sem veszi észre…De még ha fel is tűnik valakinek egy kapitány hadd döntse el, hogy mikor kel fel…Pláne az előző este után..'
Átfordultam a másik oldalamra, de ez nem volt túl jó ötlet. Az ablakon beszökő fénysugár még csukott szememen át is megbolygatta az érzékszerveimet. 'Azt hiszem ez az érzés az, amit másnaposságnak neveznek; sosem gondoltam volna, hogy ez ilyen, a többieken sosem vettem észre, hogy émelyegnének.'
…és a színes foltok kavalkádjában újra elaludtam…

Happy birthday to U Byakuya! 2. rész

(Lyana, 2011.04.08 13:54)

Mikor újra kinyitottam a szemem sokkolt a látvány, ami a szobában fogadott. A ruháim széthajigálva és minden mintha egy kicsit imbolyogna. Az órára pillantva konstatáltam, hogy a 10 percből másfél óra lett…'ez gáz…nagyon nem jó.' Gyorsan magamra rángattam 1-2 tiszta ruhát és a kapitányi köpenyt…most nincs idő a hajammal és a többivel bíbelődni. Legalább az eligazítást nem késtem le.
Még mindig szédültem egy kicsit, de egy Kuchiki sosem mutathatja ki a gyengeségét.
A házak között haladva lassan feltűnt, hogy a körülöttem lévők heveny köhögő rohamokkal küszködnek és csak lopva hajlandók rám pillantani. 'Lehet valami járvány ütötte fel a fejét Soul Society-ben?'
Azért az előző este jó hangulata még sok shinigamin érezhető volt, jó néhányan heves hahotázásban törtek ki, de itt valami nem stimmelt.
Próbálom felidézni az este történteket, de valahogy a hatodik saké után ködbe vesznek.. Talán majd egy kávé felfrissíti az emlékezetem.
-Jó reggelt Kuchiki kapitány. – 'úgy látom, Renji hadnagy is kissé későn kelt ma reggel, kivételesen nem teszem szóvá.. De hogy mit néz rajtam?! Egy fésülködés azért lehet, hogy belefért volna a nagy rohanásba. Most már mindegy, ő sincs a toppon a megszokott lófarok helyett szabadon hagyja szétomlani vörös haját, maximum ma új divatot teremtünk…ebben úgyis élen járok.'
-Neked isz Jengyi – határozottan éreztem valami fájdalmat a számban, ahogy beszélni kezdtem, mintha valami lenne a nyelvemben.. Hadnagyom döbbenten nézett rám, én csak megráztam a fejem és intettem, hogy induljunk tovább..

Happy birthday to U Byakuya! 3. rész

(Lyana, 2011.04.08 13:53)

Lassan a szájpadlásomhoz érintettem a nyelvemet és rá kellett jönnöm, hogy az éjszaka történhettek olyan dolgok, melyekre nem emlékszem… Lehetetlennek tűnt, de tagadhatatlan tény volt, hogy nyelv-piercinget csináltattam magamnak. 'Lehet mégsem volt jó ötlet engedni Renjinek, hogy születésnapi ünnepséget szervezzen nekem…sosem ittam még ennyit…de pontosan mennyit is?' Az előző sziszegős megjegyzésem után úgy döntöttem, hogy ma némán kommunikálok.. szerintem fel sem tűnik majd a többieknek; maximum azt hiszik ma még a szokásosnál is komolyabb vagyok. „Felvettem” a „ne szólj hozzám” arcomat mielőtt beléptünk a többi kapitányhoz a megbeszélésre.
Intettem mindenkinek és elfoglaltam a helyemet az asztalnál, kerülve a többiek átható pillantását.
Nem értem mi történhetett az éjjel… most meg olyan hangok keringenek a teremben mintha köhögésnek álcáznák a nevetésüket. Erre azért kíváncsi vagyok, hogy mi olyan mulatságos.
-Mi történt amitől ilyen felhőtlen mindenki hangulata? – erősen koncentrálva sikerült rendesen kiejtenem a szavakat..
-Semmi semmi csak elméláztam azon, hogy milyen jól nézel ma ki Byakuya – 'Yachiru ma is szemtelen, mint általában.' Egy kicsit elbizonytalanodtam amikor a megjegyzését hallva többen is hangosan felnevettek.
-Főleg a hajad, az valami fantasztikus – kontrázott rá Kyoraku.
Végigsimítottam a hajamon, és elkerekedett szemmel konstatáltam, hogy a mai lesz életem egyik legszégyenteljesebb napja; de próbáljuk menteni a menthetőt, családom fejeként nem maradhatok szégyenben semmi miatt sem.
Ahogy kezemmel próbáltam hátrasimítani kócosnak hitt tincseimet, valamiben megakadt az egyik oldalon. Egy hajgumiban. Gyorsan, feltűnés nélkül megismételtem a mozdulatot a másik oldalon is és a lélegzetem is elakadt….ott is volt egy…és én így jöttem végig a városon…mint egy öt éves kislány…semmi baj…csak higgadtan….kezd világossá válni a Soul Society-ben uralkodó titokzatos köhögési láz oka…

Happy birthday to U Byakuya! 4. rész

(Lyana, 2011.04.08 13:52)

-Valami gond van vele esetleg? A magasabb nemesi körökben már mindenki így viseli. – szóltam flegmán. – arról én nem tehetek, hogy Ti képtelenek vagytok követni a divatban bekövetkező változásokat. Úgy érzem a mai napon, amennyiben ilyen komolytalanok vagytok , nincs értelme megtartani az ülést. Majd szóljatok, ha képesek vagytok felnőttként viselkedni. –felemelkedtem az ülésről és az ajtó felé vettem az irányt. Intettem Renjinek, hogy kövessen, muszáj lesz beszélnem vele, ha nem szeretnék több meglepetést.
Miután visszaértünk a házamba és Abarai hozott nekem és magának is egy nagy bögre kávét ; a tárgyra tértem:
-Renji! Jelentést kérek a múlt éjjel történtekről!
Döbbent arccal nézett rám…
-De kapitány hiszen Ön is ott volt. – nem bukhatok le, hogy egy kis alkoholtól már emlékezetkieséseim lesznek…
-Szükségem van egy másik nézőpontra is az estével kapcsolatban. – ez jó határozottra sikerült…
-Mielőtt Ön megérkezett felügyeltem az előkészületeket, hogy minden rendben és gördülékenyen menjen. Mikor megérkezett már mindenki jelen volt a születésnapjára rendezett bulin. – Igen erre még én is tisztán emlékeztem, nagyon örültem, hogy nem felejtették el; na persze nem mutattam ki. – Miután gratuláltunk Önnek mindenki elfogyasztotta a vacsoráját; na persze fogyott a saké is rendesen..Mindenki koccintani akart Önnel és a legtöbben meg is tették. Aztán felpörögtek az események, táncoltunk, iszogattunk, nagyon jó volt a hangulat – láttam, hogy tekintetét hirtelen elkapja rólam és mintha lelkiismeret furdalást láttam volna átsuhanni kemény arcán. – sajnos az este bizonyos részletei nekem sem kristálytiszták Uram. Jobban észnél kellett volna lennem…de a haj átalakítás, ha jól emlékszem Kenpachi kapitány ötlete volt. Először megpróbálták ugyanúgy tüskésre beállítani, mint amilyen a kapitányé, de valahogy nem akart úgy maradni, Ön meg közben elszenderedett, így női kezek gondjaira bízták a továbbiakról sajnos nem tudok semmit. – 'így már érthetők a copfok.'
-Rendben van Renji az este úgy alakult, ahogy, a jelentést elfogadom, elmehetsz.
-Köszönöm Uram – és ezzel gyorsan távozott is..pedig a legtöbbször úgy kell levakarnom magamról…
Úgy döntöttem, hogy egy zuhany jót fog tenni és elindultam a fürdőbe. Az egész alakos tükröm mindenre fényt derített és még én sem bírtam ki egy alapos hahotázás nélkül a látványt. Már mindent értek…Megszabadultam beteges perverzióra utaló kislányos copfjaimtól, elmorzsoltam még egy-két kacagós könnycseppet és beálltam a víz alá…..
Egy frissítő zuhany után újra férfinak érezhettem magam…
Ez az élmény még engem is megváltoztatott, rendszeresíteni kéne, de többet nem felejtek el tükörbe nézni reggel…ki tudja mi történhet még…esetleg valami vad kiss-es sminkkel hagynám el a házat…
Belegondolva a mai napba… nem is biztos, hogy rossz lenne…….

A titok

(Lyana, 2011.04.08 13:15)

Előljáróban csak annyit szeretnék a történethez fűzni, hogy ez egy Bleach ABC része. amit bizonyos megkötésekkel írtam...
A lényeg; Mindig megálapodunk egy szóban; adott esetben az Arrancar-ban és adunk a másik félnek + 3 szót, amit fel kell használni a történetekben..

Jó szórakozást srácok! Have fun!

A, mint Arrancar
 
Ez a nap is úgy kezdődött, mint az összes többi.
Az espadak a maguk flegma, ráérős módján láttak neki a kora reggeli előkészületeknek. Ulquiorra sosem szerette megosztani társaival ezeket a pillanatokat…..illetve nem úgy, ahogy ők képzelték.
Harribel 3 arrancar talpnyalójával úgy döntött, hogy beveszi a nagy fürdőszobát, amiben jacuzzi is van; a többiek mag várják csak ki a sorukat a másik fürdőnél. Ő ma wellness napot tart és pont. Nem is sejthette, hogy ez másnak is örömet szerezhet, nem csak neki és követőinek.
Ulqui erre a pillanatra várt.. „leszarom” maszkja mögött láng lobbant szemében, egyszer Neki is lehet jó napja!
Zajtalanul a fürdő melletti raktárhelységbe suhant..a polcokon bolyhos törölközők garmadája sorakozott….
Néma csendben várta, hogy zsákmányai elfoglalják helyüket…
Sun Sung viharzott el a helység mellett, gyors mozdulattal tessékelte be magát a fürdőbe, megnyitotta a csapokat a kádnál, feljebb vette a fűtést a szaunában és kitárta az ajtaját, hogy mire a többiek megjönnek, már minden elő legyen készítve. Mire Apache és Mila Rose megérkezett már pára lengte be az egész helységet és 60 fok körüli hőmérsékletet lehett mérni.
-Mi a francért van itt ennyire meleg? Te megőrültél Sun Sung? He? Leolvad a bundabugyi a seggemről…Tudtam, hogy nem egy hidegvérűt kellett volna előreküldenünk…. – Mila Rose dohogva a hőkabinhoz lépett és becsukta az ajtaját.
Egy helységgel odébb Ulquiorra éppen egy kupac törölközőt pakolt le egy szemmagasságban lévő polcról, majd kihúzta a két kis dugót a falból. Adrenalin termelése felpörgött és úgy érezte mindjárt elszáll egészen az Aizen sama kreált égboltján úszó felhőkig. Arcát a falhoz emelte, szemeit a kánaánba repítő kémlelőlukakhoz igazította, felkészült arra, hogy most igazán JÓ lesz… majdnem önkívületi állapotba került, csak félt, hogy akkor elájul és nem élheti ki perverz kis játékát. Egy dologra nem számított, amikor zölden ragyogó tekintetét a kémnyíláshoz emelte a másik helységben tomboló pokoli meleg és vízgőz hatására szeme könnyezni kezdett (de nem kicsit, nagyon) és csak hallhatta ahogy a lányok egymást ugratva levetkőznek és bemásznak a pezsgő vízbe. Homlokát a falba verte 1x, 2x…majd még nagyon sokszor….már megint elfelejtett szemüveget hozni…..
Ugye már te is elgondolkodtál azon, hogy miért csíkos kedves Ulqui-nk arca a szeme alatt? ;)

A HALÁL ISTEN

(kozami, 2011.02.26 16:13)

NAGYON KIRÁLY LENNE

Kötelék

(Hikari, 2010.11.29 20:59)

Ez egy bleach fan opening akar lenni, a szöveg saját. Gondoltam, megosztom, hátha lesz olyan, akinek tetszik. ^^ Jó szórakozást!
Sosem tudhatod, mit takar egy ismeretlen lélek

Ellenségből is lehet még jó barát

Jól tudom, semmi sincs rendben, de veled már nem félek

Mert legyőztem szívem gyávaságátAhogy múlik az idő, változik minden,

Elhagynak, vagy megszeretnek,

Fájdalom, nevetés, viharok a szívben:

Életedben elkísérnek!Ó, történhet még bármi veled,

De van egy jó tanácsom neked:

Becsüld meg jól az életedet!Soha ne félj, mert rám számíthatsz örökké!

Ígérem, hogy soha nem hagylak el! (Nem, nem, nem!)

Én nem hiszem, hogy a szíved az ördögé…

Ez a kötelék már nem szakadhat el! (Nem engedem!)Már értem, miért maradtál mindig mellettem,

Felolvasztottad fagyos szívemet! (Nincs már börtön!)

Sajnálom, hogy időbe telt, míg észrevettem,

Hogy szeretsz, s megkönnyíted lelkemet! (Hát köszönöm!)Felesleges lennék? (Nem, nem, nem!)

Sokszor úgy elmennék! (Nem engedem!)

Szárnyat növesztenék! (Nincs már börtön!)

De hozzád visszatérnék! (Hát köszönöm!)

Inaku

(Inaku, 2009.06.22 22:59)

Hát 1szerűbb ha beírom ahonlapomat :) http://inaku.mlap.hu itt menjetek az Inaku történetre és ott is vannak a fejezetek.

az álom.......

(Tre. Gabika..., 2008.05.05 20:18)

1. fejezet: Az álom

Az éjjel álmodtam.
Vége lett az utolsó órának.
Amint kiléptem a teremből, az egész iskola, csak úgy kongott az ürességtől.
Kint, minden olyan volt, mintha ellopták volna a színeket. Az ég, már szürkült, pedig Májusban jártunk, kora délelőtt.
A hideg futkosott a hátamon.
Az utca is teljesen kihalt volt.
Minden redőny le volt húzva, csak a miénk nem. A kapu, az ajtó nyitva állt.
Nem értettem semmit.
Aztán hírtelen rohanni kezdtem a ház felé.
Amikor beértem, kiáltottam:
-Mama! Gábor! Megjöttem! Hol vagytok?
Azt gondoltam, csak egy rossz vicc.
Beszaladtam a szobánkba.
A bútorok eltűntek. Úgy, ahogy a nagymamám, és a nővérem barátja is.
A házban nem volt semmi.
Csak én.
Aztán megtaláltam a cicáim, megtépve, összebújva az egyik sarokban.
Nem értettem, hogy mi folyik körülöttem.
Rémült voltam, és ideges.
Aztán hírtelen meghallottam egy ismerős hangot.
A szódás-kocsi csengettyűjét.
Az utcák kihaltak, a redőnyök lehúzva, és a szódás-kocsi jár?!
Kiszaladtam a ház elé. Az autó pont akkor fordult be az utcánkba.
Az autót, egy holt fehér, középkorú férfi vezette. Mellette egy kislány ült. A haja kék volt. Az egész utcába, csak a haja volt színes.
Az autó, nem szódás-üvegeket, hanem urnákat szállított. Azokon, valamiféle írás volt, de nem láttam jól.
A vér teljesen meghűlt az ereimben.

A halál utcája 1.fejezet

(Ter.Gabika, 2008.05.05 19:32)

1. fejezet: Az álom

Az éjjel álmodtam.
Vége lett az utolsó órának.
Amint kiléptem a teremből, az egész iskola, csak úgy kongott az ürességtől.
Kint, minden olyan volt, mintha ellopták volna a színeket. Az ég, már szürkült, pedig Májusban jártunk, kora délelőtt.
A hideg futkosott a hátamon.
Az utca is teljesen kihalt volt.
Minden redőny le volt húzva, csak a miénk nem. A kapu, az ajtó nyitva állt.
Nem értettem semmit.
Aztán hírtelen rohanni kezdtem a ház felé.
Amikor beértem, kiáltottam:
-Mama! Gábor! Megjöttem! Hol vagytok?
Azt gondoltam, csak egy rossz vicc.
Beszaladtam a szobánkba.
A bútorok eltűntek. Úgy, ahogy a nagymamám, és a nővérem barátja is.
A házban nem volt semmi.
Csak én.
Aztán megtaláltam a cicáim, megtépve, összebújva az egyik sarokban.
Nem értettem, hogy mi folyik körülöttem.
Rémült voltam, és ideges.
Aztán hírtelen meghallottam egy ismerős hangot.
A szódás-kocsi csengettyűjét.
Az utcák kihaltak, a redőnyök lehúzva, és a szódás-kocsi jár?!
Kiszaladtam a ház elé. Az autó pont akkor fordult be az utcánkba.
Az autót, egy holt fehér, középkorú férfi vezette. Mellette egy kislány ült. A haja kék volt. Az egész utcába, csak a haja volt színes.
Az autó, nem szódás-üvegeket, hanem urnákat szállított. Azokon, valamiféle írás volt, de nem láttam jól.
A vér teljesen meghűlt az ereimben.
Akkor a kék hajú lány rám nézett. A szemében semmiféle élet nem volt.
Fekete volt az egész. Egy pillantást vetett rám, aztán elfordult, mintha nem is látott volna.
Mintha az élet egy percre elhagyott volna. Borzasztó érzés volt.
Mintha nem csak egy álom lett volna.
Mikor újra magamhoz tértem, csak annyit láttam, hogy az autó eltűnik az utca sötétjében.
Zokogva összeestem, és csak sírtam és sírtam. Arra vágytam, hogy valaki átöleljen és megvigasztaljon. Azt mondja, nincs semmi baj.
De ez nem így volt.
És akkor megszólalt az ébresztőórám. És most itt fekszem az ágyamban, és tisztára ki vagyok borulva.
De végül is mindegy. Hisz ez csak egy álom. Gyorsan feldolgozom, és elkészülök.
De mi van, ha megvalósul?
Volt már ilyen. Persze nem ilyen nagy kihatású dolog, de volt.
Bár… nem tudom elképzelni, hogy a Mirci és a Kitty 1m-nél közelebb menjenek egymáshoz. Nagyon rosszban vannak.
És olyan sem lehet, hogy csak úgy eltűnik minden. Á ez tiszta hülyeség. Ilyen úgysem történhet.
Gyorsan felöltözök és elindulok az iskolába. A lányoknak inkább nem mondom el.
Mindenesetre, nekem van fontosabb dolgom is, mint egy álommal törődni.

Az iskolában:
-Sziasztok lányok! –Én.
-Szia! Ú, nagyon nyúzottnak tűnsz. –Roxy.
-Aha! Háát, rosszul aludtam. Ennyi! –Én.
-Na? Mi lesz a puszival? –Norah.
Mindenki kap 3 puszit, és én is kapok mindenkitől 3-at. Ez nálunk ilyen szokás.
-Hol vannak a többiek? –Én.
-Flora, Lina és Chrissy kosaraznak, ott hátul. –Roxy.

csak ÚgyxDXD

(Gáspár Dóra, 2008.04.30 20:16)

Igen lesz:D:DÉs köszönöm:D http://anime-fanfiction.animehq.hu/ <---ezen az oldalon is fenn vagyok ocsozka néven, akit érdekel az olvassa el a többi történetem is, és a szellemvadász következő fejezetét

Az e havi fanfic győztes

(Oldalvezető, 2008.04.09 13:20)

Az e havi fanfic győztese:Gáspár Dóra a Szellemvadásszal Gratulálok Dóra!!!Sokan kérdezték tőlem hogy lesz - e folytatása a Szellemvadásznak. Lesz folytatása?

Szellemvadász 2.fejezet másikfelexD

(Gáspár Dóra, 2008.04.08 20:20)

Mit jelenthet ez?-így elméskedtem, mikor újra meghallottam azt a fura dalt. A szívem 3 dobbanást is kihagyott. A szobaajtóm halk nyikorgással kinyílt.
De nem állt ott senki. Felálltam, hogy becsukjam az ajtót. Becsuktam, megfordultam hogy visszafeküdjek az ágyamba, de valaki állt ott. Csak egyhelyben állt, és azt a dalt dúdolta, amit én szoktam hallani. Hófehér volt a ruhája, az arcát eltakarta hosszú fekete haja.Aztán abbahagyta a dudolást, és elindult felém. A szemei is kitüntek a haja alól. Izzott, vérvörösen izzott a szeme a vágytol. A vágytól hogy megölhessen. Én hátráltam pár lépést, de az ajtónak ütköztem, amit az imént becsultam. Az egyre közelebb ért hozzám, én pedig csak védelmezőn a fejem elé emeltem a kezeim. Aztán megragadtam a mellettem lévő asztalról egy vázát, és az alakhoz vágtam. Nem találtam el. Vagyis eltaláltam, de a váza átrepült a célzott fején. Ezek szerint ez egy szellem??!!-gondolkodtam, de nem volt több idő a gondolkodásra, az alak itt állt elöttem.-Na várjunk, ez biztos az a kislány aki itt élt. Igen ez ő lesz. Mi van, ha napközben azért nem láttam mert rajtam volt a nyaklánc amit találtam? Az óta nem hallottam azt a dalt mióta megtaláltam a nyakláncot.-gondoltam, és az éjjeliszekrényemhez rohantam, megragadtam a nyakláncot, és a szellem mellkasához nyomtam a medált. A szellem abban a pillanatban felsikoltott és eltünt. Én;én;megöltem volna??Meghallt és végre elfelejthetem azt amik történtek velem;-motyogtam magam elé, és visszafeküdtem az ágyamba. Egy darabig még forgolódtam, majd elnyomott az álom. Akkor még nem tudtam, hogy hosszú ideig ez lesz az egyetlen nyugodt éjszakám. A szelleműzésnek még koránt sincs vége;.A baj még csak most kezdődik;

Szellemvadász 2. fejezet fele

(Még mindig Gáspár Dóra, 2008.04.08 20:19)

Hamar beesteledett. Az ég korom fekete volt, az égen száz- meg száz csillag világított. A hold gyönyörűen világította meg a sötétségbe nyúló alakokat. Már mindenki aludt, de nekem nem jött a szememre az álom, ezért sétálni indultam. Az idő is nagyon kedvező volt. Találtam egy padot, leültem. Majd újra egy már ismerős lágy zongoraszó törte meg a csendet. Ez az a dal amit ma hallottam a folyosón!- tört belém a felismerés. Felálltam a padról, körbenéztem, de a sötétségtől az orromig sem láttam. Majd a zongoraszó elhalkult, majd végleg elcsendesült. Mégis mi folyik itt? Minami és Hina miért nem hallotta azt a dalt a folyosón?- tűnődtem magamban, majd visszamentem a kastélyba, és én is aludni tértem. Másnap nagy sikításra ébredtem ,és arra hogy valaki rázza a vállam.
-Sakura! Sakura ébredj már feel!!- üvölti Hina akit már szinte egész testében rázott a félelem.
Felültem az ágyamban, és kinyitottam a szemem. Az egész szoba úszott a vérben. A volt hófehér ágyneműm is bűzlött az alvatt vész szagától. A falra egy mondat volt felírva, mégpedig vérrel: ;Nem menekülhetsz a sorsod elől Sakura;. Megdermedtem. Féltem. Nagyon féltem. Nem tudtam mi tévő legyek. Ennek biztos köze van ahhoz a szívszorító dalhoz, és a halott kislányhoz is aki az édesanyjával élt itt a kastélyban- motyogtam magam elé, alig hallhatón.
15 napra jöttünk a kastélyba. Már elmentünk volna, de a szüleim azt mondták, akkor kárnak fizettük ki előre a 15 napot. itt kellett maradnunk. Már 1 hete nem hallottam azt a fura dalt. Pontosan az óta, mióta séta közben találtam egy nyakláncot. Egy Medál volt rajta. Nagyon tetszett. Az este ismét hamar eljött és ma egyedül kellett aludnom. Hina belázasodott, és Minami az éjjel mellette fog aludni. Álmatlanul feküdtem az ágyamban. Folyton csak az a mondat járt a fejemben, amit az álmomban is hallottam, és ami a falra volt írva;Nem menekülhetsz a sorsod elől Sakura;.

Szellemvadász 1.fejezet

(Gáspár Dóra, 2008.04.08 19:55)

-Hé Sakura mi történt veled?Ennyire álmos vagy?-kérdezte tőlem egy lány, mire én álmosan felnéztem a padomról.
-Nem, Hina. dehogy vagyok álmos!!!Nem látod hogy teljesen fitt vagyok?!Telve vagyok energiával-feleltem, és visszadöntöttem a fejem a padra, mire az hatalmasat koppant, én meg csak jajdultam egyet, de már aludtam is. Szörnyen aludtam az éjjel. Rémálmom volt. Azt álmodtam, hogy menekültem valami elől. Eszem vesztve rohantam a sötétségben. .A hátam mögött folyton csak egy mondatot hallottam &#8217;nem menekülhetsz a sorsod elől&#8217;. Vajon mit jelenthet ez?Áh nem érek rá ezzel foglalkozni, mindjárt nyári szünet&#8230;.- gondoltam magamban, de a tanárnő megszakította a gondolatmenetem. Szokás szerint megint elkezdett ordítani velünk, ma csak azért mert a hetes nem nyitotta ki előtte az ajtót. Én csak néztem, és próbáltam figyelni a tanárnőre, de tulajdon képen semmit sem értettem abból, amit magyarázott. Hirtelen valaki megbökött, a mellettem ülő lány, Minami. Egy levelet nyújtott át nekem a pad alatt. Elolvastam. Ez állt benne:
Hé hová megyünk a nyáron? Én arra gondoltam menjünk el valami szép helyre. Ismerek egy régi kastélyt, ami ma már hotelként üzemel, és a tengerhez is közel van. Na mit szólsz hozzá? - erre én ezt feleltem:
Rendben mehetünk! Hina is jön ugye?-összehajtottam a levelet, és odanyújtottam a Minaminak.
A válasz megérkezett, rövid és tömör volt:
Igen. .-többet nem leveleztünk, mert a tanárnő ismét ordítani kezdett velünk, hogy ha nem figyelünk nem fogjuk tudni megírni a competencia mérést. De én képzeletben már a kastélyban voltam, és elképzeltem, ahogy a sós tengeri szellő símogat. A napnak hamar vége lett, S már azon kaptam magam, hogy a csomagommal a kezemben álltam a buszmegállóban, Hinával és Minamival. Az úton odafelé mondhatni nyugisan voltunk, azt leszámítva hogy miközben és ittam, minami meglendítette a kezét én pedig ijedtemben kiköptem az üdítőt.hina nevetni kezdett, meglendítette a kezét és a mellette ülő idős nőt sikeresen orrbavágta.mindenki minket nézett és valami ilyesmit gondolhattak: &#8217;kik azok a hülyék akik nem bírnak ki 2 órát csendben végig ülni?&#8217; erre válasz az hogy MI.mikor elértünk a kastélyhoz, elámultunk.Hatalmas volt, és gyönyörű, tökéletes kilátással a tengerre.Egy idős férfi fogadott minket, és átvezetett egy hosszú folyosón. Mi némán követtünk őt.és a falra pillantottam, egy képre. Ami egy kislányt, és egy nőt ábrázolt. Rákérdeztem:
-elnézést, kit ábrázol ez a kép?-kérdeztem a férfihez fordulva.
-Régen élt ez a kislány itt az édesanyjával.a szülei elváltak, az édesapja nem élt a velük a kastélyban. A kislány egyszer leesett a lépcsőről, beverte a fejét és életét vesztette. Az édesanyja fájdalmában felakasztotta magát. - felelte a férfi, mire mi csak szomorúan bámultunk, majd tovább indultunk. hirtelen egy lágy zongoraszó csendült meg a fülemben. gyönyörű volt, a hangok telve voltak szomorúsággal, fájdalommal, szenvedéssel.
Hé halljátok ezt a dalt?-kérdeztem a többiekre nézve, mire ők bamba képpel néztek rám.
- Milyen dalt?hé sakura normális vagy?-kérdezte Hina
-vagy csak lázad van?- kérdezte Minami is értetlenül.
-oh semmi semmi biztos csak képzelődtem. nem kell törődni vele-feleltem, és csak mosolyogtam, de akkor még nem tudtam, hogy ennek a dalnak igenis van jelentősége;nem is kicsi;

VALAMI

(ANIMEFAN, 2008.03.21 14:32)

FOLYTATÁS 2. rész
(A bot eltört)
-ugyan ICE komolyan azt hiszed hogy egy bottal megölheted a szörnyet?!
- bakker eltört a bot
- húúú nagy felfedezés
- fogd be inkább segítenél
- héé segítene valamelyikőtök mert a szellem keze közt vagyok(ICE b.nője mondta)
- Nara felugrott, a kardjával 1 megsemmisítette a szellemet. ICE csak nézett
- ezt hogy csinálta?
- DE ICE barátnője nem látta Nara-t ennek köszönhetően nagyon csodálkozott hogy mi történt
- ICE!!
- mondd - mondta ICE megdöbbenve.
- ez mi volt?
-ICE csak nézett a barátnőjére (aki nem a szerelme csak egy nagyon jó barátja akinek az a neve hogy Lucy) és gondolta magában
- ezek szerint ez a Nara vagy kicsoda tényleg halálisten.
- ez Lucy hát megijedt a szörns biztos és elment
- ahha elég furcsa volt de a legrosszabb az volt hogy nem láttam semmit öööhh( összeesett Lucy) -odafutott hozzá ICE.
- Lucy jól vagy? - ránézett a derekára és látta hogy egy nagy vágás van rajta. bevitte a kórházba. De mikor kérdezték tőle az orvosok hogy mi történt a lánnyal nem tudott hirtelen mit mondani azt mondta hogy az erdőben pik nik - eztek mikor rájuk támadt egy medve.
az orvosok bevették .egyébként Nara végig Ice mellett volt de csak is ő látta a halálistent.Lucy - t elvitték.Ice leült a várakozóterembe ahol csak Nara és ő volt. sokat beszélgettek, és arra jutottak hogy Ice is halálisten akar lenni. egyébként Ice fiatal kora ellenére az uncsitesójánál lakott a testvéreivel együtt .az anyja és az apja meghaltak.2 tesója volt egy fiu egy lány.Nara beleegyezett abba hogy halálisten legyen ICE is.Nara tudta mennyi erő lakozik a fiúban, ezért egyezett bele a kiképzésbe.2 óra múlva kijött Lucy kérdezte tőle Ice jobban vagy? _ közben odaszaladt hozzá
- hát valamivel - mondta a legyemgült lány
- akkor jó - közben kijött az orvos
- na haza lehet vinni doktor úr?
- igen csak vigyázzanak rá
- vigyázunk rá! viszlát! na gyere hazaviszlek ott hon mond azt hogy majd kitaláljuk... To Be Continued

nincs...........................

(Anime fan, 2008.03.20 23:56)

Cím:nincsXDXD

egy halálisten , aki szellemekre vadászik az ember életben találkozik egy olyan fiúval aki látja őt.
kérdezi
-Hé te mi a franc vagy?(a fiú olyan 15 éwes)
-Te látsz engem?
-ÁÁÁ nem, tudod a levedőnek beszélek és vaksi vagyok
- De az hogy lehet
- Hát mi a furcsa abban hogy egy 2 méter magas szörnyet látok
- Én halálisten vagyok bármikor megölhetlek(a halálisten lány wolt)
- hát persze én meg Britney Spiers
- Nem hiszed?
- Van olyan hüje aki ezt beveszi ? azt nem tudom hogy kerülsz a szobámba de akkoris haggyál békén
- akkor nézd meg most csinálok egy halálistenfogást!!
(most valamilyen energiával lefogta)
- ááááááhh miez?
- Na látod a nevem Nara Ozora
- téged hogy hívnak
- ááááááá ez nagyon fáj
- hmm szép név
- fogd be áááááááááááááhhh (most kiszabadult a fogásból a fiú)
- höööö (magában mondja Nara) mekkora ereje lehet ennek ha kiszabadult a legerősebb fogásomból amiből még Fekete Laci se szabadult ki (XD XD XD)
- na végre ! Hogy mi a vevem? A nevem: öööööööö hívj ICE - nak!( nem tudtam jobb nevet kitalálni XD XD)
Na szóval halálisten ki vagy te?mi az a halálisten?
- én szellemeket űzök és nem kéne hogy láss
- áááááááááááááááááááááááhhhhh
- hé mi volt ez Nara?
- na látod ez egy szellem
- hé ez kintről jön?
- Igen
- óóó ne (most elkezd az utcára futni ICE)
- hé hová mész ICE
- kint van a barátnőm
- Ahha na megyek megmentem ICE - ot mert unatkozok bár megérdemelné hogy meghaljon de mivel halálisten vagyok el kell kapnom. Várj ICE
- hééé te meg mi vagy szellem? ezek szerint igen
de hagyd békén a barátnőmet ááááááááá(most ráütött egy bottal a szörnyre) To be continued....